Ontvang nu gratis het eBook 'Focus like a Pro'

logo focus like a pro
  • Slimmer je werkdag indelen, waardoor je beter presteert en meer rust ervaart.
  • Loskomen uit de waan van de dag, waardoor je meer trots en voldoening voelt aan het eind van de werkdag.
  • Eindelijk weer eens je werk op tijd af krijgen en tijd overhouden voor jezelf.

In het eBook leer je de Focus like a Pro-methode kennen en vind je 9 praktische tips om met betere focus het verschil te maken.

Vul je gegevens hieronder in en we sturen je het eBook direct toe.

Over de auteurs

Als sport- & prestatiepsychologen werken we fulltime met professionals in de sport en het bedrijfsleven aan het optimaliseren van focus en prestaties.

Gedreven jonge talenten, oude knorrepotten, artistieke vrijbuiters en gedecideerde topmanagers, we hebben ze allemaal in de groep gehad!

Het thema focus heeft ons vanaf het begin gegrepen en we zijn elke keer weer onder de indruk van de enorme impact die het verbeteren van focus heeft op iemands leven.

Focus verbeteren is echter zeker niet altijd makkelijk, door de vele invloeden die er zijn vanuit jezelf en je omgeving.

Het is topsport om in de huidige tijd je aandacht te houden bij de dingen die je echt belangrijk vindt! 

Over Martijn Ruitenburg

Martijn werkt sinds 10 jaar fulltime als sport- en prestatiepsycholoog. In de loop van de jaren heeft hij zich gespecialiseerd in focus en de toepassing van ACT (Acceptance & Commitment Therapy).

De eerste drie jaar werkte hij in dienst bij ProTask, onder leiding van Rico Schuijers.

Sinds januari 2015 is hij zelf ondernemer en werkt hij voor verschillende opdrachtgevers bij een groot aantal organisaties.

Hij is al jarenlang actief voor onder andere de Politieacademie, de grootste banken van Nederland en de jeugdopleiding van PEC Zwolle.

Over Pepijn Lochtenberg

Pepijn werkt sinds 10 jaar fulltime als sport- en prestatiepsycholoog. In de loop van de jaren heeft hij zich gespecialiseerd in focus en de toepassing van ACT (Acceptance & Commitment Therapy).

De eerste drie jaar werkte hij in dienst bij ProTask, onder leiding van Rico Schuijers.

Sinds januari 2015 is hij zelf ondernemer en werkt hij voor verschillende opdrachtgevers bij een groot aantal organisaties.

Pepijn is al jarenlang actief voor onder andere de Politieacademie, de grootste banken van Nederland en het Centre for Sports & Education.

 Copyright 2021 | Focus like a Pro

Coach2score | Heidestraat 60 | 1216 CM Hilversum |